Header Računi građana

Tekući račun za primaoce zarada u Expobanci možete koristiti u svrhu primanja zarada i ostalih primanja iz radnog odnosa, gotovinskih uplata i drugih priliva na tekući račun kao i isplata, odnosno plaćanja obaveza u granicama raspoloživih sredstava na tekućem računu.

Uz jednostavnu proceduru za otvaranje računa iskoristite sledeće pogodnosti:

  • Sredstva sa računa su dostupna u svakom trenutku, na bankomatima Expobanke, bez provizije za podizanje gotovine debitnim karticama.
  • Besplatno izdavanje Dina debitne kartice na zahtev klijenta.
  • Niže kamatne stope na kreditne proizvode namenjene stanovništvu (gotovinski, potrošački, auto krediti, krediti za refinansiranje, kreditne kartice i stambeni krediti).
  • Mogućnost apliciranja za dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu po veoma povoljnim uslovima.
  • Mogućnost apliciranja za Paket račun i ostvarivanje dodatnih pogodnosti po tom osnovu.

Uslugu otvaranja i gašenja tekućeg računa za prijem zarade Banka ne naplaćuje, a mesečna naknada za vođenje tekućeg računa iznosi 120 dinara.

Za otvaranje Tekućeg računa za prijem zarada potrebna je sledeća dokumentacija:

  • Za zaposlene: Važeća lična karta ili pasoš
  • Za penzionere: Fotokopija poslednjeg čeka od penzije ili Rešenje o penziji ako je u pitanju prva penzija i važeća lična karta ili pasoš

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije, pozivom na brojeve telefona 0800 330 300* ili +381 11 3306 300** kao i slanjem e-mail poruke na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. dobićete sve potrebne informacije o uslugama Banke, kao i pomoć pri njihovom korišćenju.

Radno vreme Kontakt centra je radnim danima od 08h do 17h i subotom od 09h do 13h.

*    Besplatan poziv sa nacionalne fiksne telefonije
**  Po ceni lokalnog poziva

Dobrodošli u Expobanku!